AKUSHIPO

Akupunktur • Shiatsu massage • Posturologi

Behandling og vejledning

Jeg anerkender kvaliteterne ved såvel taoistisk som vestlig filosofi og lægekunst og bestræber mig på at holde mig opdateret i bred forstand. I forbindelse med diagnostisering, behandling og vejledning anvender jeg min indsigt og erfaring fra begge verdener, som supplerer hinanden godt. Det er min oplevelse, at dette gør det muligt at varetage manges behov.

SommerfuglSelvom vi som mennesker har meget til fælles, er hver eneste person noget helt særligt - og bør behandles derefter...

Forud for al behandling og vejledning stiller jeg derfor en præcis diagnose udfra en samtale og forskellige undersøgelser. Det er min hensigt ikke kun at finde "hønen eller ægget" i den aktuelle situation, men hele det "mønster", som gør hver enkelt person unik.

I løbet af de mange år jeg har været behandler, har jeg erfaret, at der er meget vide grænser for, hvilke problemstillinger et menneske kan løse. Jeg mener, at vi - i vid udstrækning - er kontrueret til at vedligeholde og reparere os selv sådan, at vi kan have det godt hele livet.

De problemer, vi som mennesker kan løbe ind i, skyldes sjældent mangel på behandling, men behandling og vejledning kan stimulere til et mere effektivt helingsforløb og medvirke til at begrænse risikoen for problemer påny.

I forbindelse med en behandling indgår samtale og vejledning.

 

 

AKUSHIPO v/Bettina Rømer Rasmussen • Vestergade 29 C, 1. sal • 4600 Køge • Telefon 6171 9698