AKUSHIPO

Akupunktur • Shiatsu massage • Posturologi

Præsentation

Jeg er 60 år, gift og mor til to voksne sønner.

Efter 12 års lærergerning besluttede jeg mig i slutningen af 1990'erne for at uddanne mig til akupunktør og shiatsumassør.

Umiddelbart efter uddannelsen etablerede jeg klinik AKUSHIPO, som jeg har drevet lige siden. 

Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, der altid har været til mit virke og ønske om at hjælpe. Formidlingen fra mund til mund har givet mig mulighed for at møde og hjælpe en masse mennesker fra nær og fjern og en solid og bred erfaring med at behandle patienter i alle aldre.

Jeg behandler såvel akutte som kroniske udfordringer på både krop og sjæl og betragter hver eneste patient og behandlingsforløb som noget særligt.
Udover selve behandlingen lægger jeg stor vægt på at forklare om sammenhænge og rådgive mine patienter om deres muligheder for at hjælpe sig selv. Dette fordi jeg har erfaret, at det har en væsentlig indflydelse på fastholdelsen af den bedring, som størstedelen af mine patienter oplever efter få behandlinger.

Akupunkturen har jeg studeret på Skolen for Akupunktur & Traditionel Kinesisk Medicin samt AkupunkturAkademiet i Aarhus.

Shiatsu massagen har jeg studeret på The Copenhagen School of Shiatsu.

I 2003 supplerede jeg med posturologiuddannelsen hos Dr. Med. Michel Marignan og i 2007 med 
øreakupunktur/auriculoterapiuddannelsen hos Anne Marie Vester og Raphael Nogier.

Periodisk har jeg undervist kommende akupunktører, men måtte stoppe pga. travlhed i klinikken.

Jeg lægger stor vægt på fortløbende at holde mig opdateret indenfor såvel østlig som vestlig lægekunst. Jeg har derfor igennem hele mit virke læst videnskabelige artikler og deltaget i videreuddannelse, kurser og konferencer.
Senest deltog jeg i oktober 2023 på kurset "Bogstavdiagnoser før vi kan læse og demens før vi dør - hvad gør vi?" med speciallæge Claus Hancke.

 

Bettinarod

 

AKUSHIPO v/Bettina Rømer Rasmussen • Vestergade 29 C, 1. sal • 4600 Køge • Telefon 6171 9698